Online dating.

favicon

Anno 2014 is online daten steeds HOTTER!!  Waar mensen zich vroeger schaamden te vertellen dat ze op een datingsite actief waren of hun partner via een site hebben gevonden, tegenwoordig vindt zo goed als iedereen het   heel normaal om online te daten.

De meeste mensen durven tijdens het stappen of in openbare gelegenheden een ander niet aan te spreken. Ze weten niet WELKE houding ze aan moeten nemen en WAT ze moeten zeggen, bang om het bekende “blauwtje” te lopen.  Bij online dating  is deze stap gelukkig een stuk kleiner en wij leggen uit waarom.

Allereerst zit je veilig in je eigen omgeving. Anderen kunnen je niet gelijk beoordelen en dit brengt een heel stuk veiligheid met zich mee. Het voordeel hiervan is dat je meer jezelf zult durven zijn.

Eenmaal de stap genomen om te gaan zoeken naar een leuke single kun je rustig bepalen WAAR je je wilt inschrijven en als je je hebt  ingeschreven heb je alle tijd om op zoek te gaan naar die leuke single vrouw of man.

Als laatste stap is het met een geschreven tekst een stuk makkelijker om iemand aan te spreken. Je kunt de tekst maken, controleren en eventueel verbeteren zo vaak als je maar wilt.  En ben je  tevreden dan  ligt de drempel laag dit bericht te sturen.  In het ergste geval stuurt de ander niets terug of blijkt hij of zij niet geïnteresseerd te zijn.

Uiteraard hoop je op een positief antwoord, maar de “klap” is via een mail of chatbericht een stuk minder hard dan dat de ander in je gezicht vertelt  geen interesse te hebben.

Wij hopen dat IEDEREEN die single is en een leuke partner zoekt hier ook voor wil gaan. Dus durf je dit niet in een café te proberen, probeer het eens online!!

Je zult zien hoeveel andere singles er online te vinden zijn. EN ONTHOUD:  Je hoeft je niet te schamen want…..  de andere singles zijn  hier om precies dezelfde reden en zij zijn in het begin vaak net zo verlegen als jij!

Buurt-Dating.com

Advertisements
Standard

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s